Westerschans

Aan de Westhavendijk in de Goese Polder bouwen we 13 kadewoningen, 70 appartementen en een aantal commerciële ruimtes. De 83 huurappartementen worden binnenkort verhuurd. Hieronder leest u meer informatie over het verhuurproces.

 
Wanneer worden de woningen verhuurd? Wanneer worden de woningen verhuurd? Wanneer worden de woningen verhuurd? Wanneer worden de woningen verhuurd? Wanneer worden de woningen verhuurd?

De huurappartementen worden vanaf oktober op www.zuidwestwonen.nl gepubliceerd. Vanwege de grote hoeveelheid appartementen doen we dit in een aantal fasen. Wanneer welke appartementen wordt gepubliceerd leest u in de verhuurplanning.        

Hoe zijn de woningen genummerd? Hoe zijn de woningen genummerd? Hoe zijn de woningen genummerd? Hoe zijn de woningen genummerd? Hoe zijn de woningen genummerd?

De huisnummer kunt u zien in onderstaande afbeeldingen. Klik op de afbeelding om 'm groter te bekijken.

Wat is de huurprijs van de woningen? Wat is de huurprijs van de woningen? Wat is de huurprijs van de woningen? Wat is de huurprijs van de woningen? Wat is de huurprijs van de woningen? Wat is de huurprijs van de woningen? Wat is de huurprijs van de woningen?

De netto huurprijs hangt af van het soort appartement. De huurprijzen varieren van € 599,76 tot € 718,17 per maand. Let op: deze huurprijs is exclusief servicekosten. Servicekosten zijn biijvoorbeeld bijdragen voor elektra algemene ruimten/lift, vastrecht elektra, schoonmaakkosten en glasbewassing.

Huisnummer(s) Netto huurprijs
6 t/m 18

€ 599,76

24 t/m 29, 41 t/m 46, 58 t/m 63 € 607,46
23 € 670,06
57, 40 € 678,88
19 t/m 22, 30 € 682,26
69 € 687,69
36 t/m 39, 47, 53 t/m 56, 64 € 691,24
65 t/m 68, 70 t/m 76 

€ 700,21

77 t/m 88 € 718,17
Hoe zien de woningen eruit? Hoe zien de woningen eruit? Hoe zien de woningen eruit? Hoe zien de woningen eruit? Hoe zien de woningen eruit?

De woningen zijn qua indeling en oppervlakte verschillend. Bekijk hieronder een aantal plattegronden.

 

.

Hoe kan ik reageren? Hoe kan ik reageren? Hoe kan ik reageren? Hoe kan ik reageren?

U kunt op meerdere woningen reageren. Zorg wel dat u bent ingeschreven op www.zuidwestwonen.nl. Om teleurstelling te voorkomen is het erg belangrijk dat uw persoonlijke documenten compleet en actueel zijn. Lees hier welke documenten dit zijn. Let op: gebruik de inkomstenverklaring 2018 of de definitieve aanslag 2018. Oudere verklaringen (o.a. 2017) kunnen wij niet accepteren.

Hoe wijzen jullie de woningen toe? Hoe wijzen jullie de woningen toe? Hoe wijzen jullie de woningen toe? Hoe wijzen jullie de woningen toe? Hoe wijzen jullie de woningen toe? Hoe wijzen jullie de woningen toe?

De appartementen worden op twee manieren toegewezen. Op basis van opgebouwde inschrijftijd en loting. Deze laatste vorm is met name geschikt voor mensen die nog niet zo lang staan ingeschreven. Bij loting heeft namelijk iedereen evenveel kans.

U kunt gedurende de periode dat de woningen geadverteerd worden onbeperkt reageren op het aanbod. U kunt slechts voor twee woningen een voorlopige aanbieding krijgen. Eindigt u gelijktijdig op de eerste plaats voor meerdere woningen, dan zal het systeem twee woningen willekeurig selecteren.

Indien u een woning definitief accepteert, vervalt uw inschrijving en kunt u niet meer reageren op het aanbod wat nog gepubliceerd gaat worden.

De woningen worden volgens de spelregels van Zuidwestwonen toegewezen. 

Wanneer zijn de woningen gereed? Wanneer zijn de woningen gereed? Wanneer zijn de woningen gereed? Wanneer zijn de woningen gereed? Wanneer zijn de woningen gereed?

Naar verwachting zijn de woningen in april 2020 gereed.

.

 

 

Let op: onderstaande informatie (o.a. verhuurplanning en huurprijzen) zijn onder voorbehoud. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.