Mannee

Ten zuiden van het Goese Meer en oostelijk van de Noordhoek ligt de nieuwe wijk Mannee. Mannee wordt een 'groenstedelijke' wijk, een soort overgangsgebied dat verweven wordt met het open landschap. In de wijk bouwen RWS en Marsaki aan een appartementencomplex bestaande uit 15 luxe levensloopbestendige huurappartementen.

Indeling
Het gebouw bestaat uit drie bouwlagen met per laag vijf appartementen. Naast de hoofdentree bevinden zich de bergingen. Aan de zuidzijde van het appartement bevindt zich de woonkamer met open keuken met aansluitend de loggia. Het appartement telt twee slaapkamers aan de galeriezijde. De badkamer is direct bereikbaar vanuit de hoofdslaapkamer én vanuit de hal. De berging/installatieruimte zijn voorzien van aansluitingen voor de wasmachine en wasdroger.

Energiezuinig
Alle nieuwbouwwoningen in Mannee maken gebruik van een WKO-installatie. Dit is een milieuvriendelijke manier van verwarmen en koelen, waarbij de warmte en koelte uit de grond wordt gebruikt.

Planning
Het ontwerp van het appartementencomplex is inmiddels uitgewerkt en aanbesteed. De bouw is gestart. Naar verwachting worden de appartementen begin derde kwartaal 2013 opgeleverd.

Voortgang
Alle appartementen zijn inmiddels verhuurd.

Meer weten?
Op de website van Marsaki, het project- managementbureau, leest u meer over Mannee.