Hollandiaplein Goes-West Hollandiaplein Goes-West

Op de plek van de voormalige Deltaschool aan het Hollandiaplein in Goes-West bouwt RWS 36 sociale huurappartementen en 24 koopappartementen. Zo dichtbij het centrum van Goes zijn alle voorzieningen binnen handbereik. Bovendien is er voldoende parkeergelegenheid. De apppartementen variëren in grootte en zijn geschikt voor senioren. Alle huurappartementen zijn inmiddels verhuurd.

Aanzicht zuid

Warmte uit het Riool

Op het Hollandiaplein gaat er geen warmte verloren. De woningen en het water worden verwarmd met warmte uit het riool, dan noemen we riothermie. Om dit voor elkaar te krijgen, werken we nauw samen met gemeente Goes en PMB Marsaki.

Indeling

De appartementen hebben een open keuken bij de woonkamer, twee slaapkamers, waarvan een een directe verbinding heeft met de badkamer, een interne berging en een balkon of een achterplaats. Een aantal appartementen heeft een apart toilet.

Planning

  • 4e kwartaal 2016: start bouw
  • eind november 2017: start verhuur via www.zuidwestwonen.nl
  • 2e kwartaal 2018: prognose oplevering
  • zomer  2018: sleuteluitgifte

36 huurappartementen

36 appartementen worden vanaf oktober 2017 verhuurd via www.zuidwestwonen.nl. De huurprijs wordt naar verwachting 592 euro kale huur (prijspeil 2017 en onder voorbehoud). Het aanvragen van huurtoeslag is mogelijk voor deze appartementen. Dit is uiteraard afhankelijk van uw inkomen en gezinssamenstelling.

Alle huurappartementen zijn inmiddels verhuurd.

24 appartementen te koop

24 van de 60 appartementen zijn te koop. De appartementen worden verkocht via Kuub Makelaars en Makelaardij Westeinde.

Mede mogelijk gemaakt door

De aanleg van Riothermie voor het Hollandiaplein wordt mede mogelijk gemaakt door subsidies vanuit:

  • De Europese Unie
  • OPZuid: Europees Innovatieprogramma Zuid-Nederland

Documenten