Frambozestraat Goes Frambozestraat Goes
Artisimpressie nieuwbouw Frambozestraat

Aan de Frambozestraat in Goes heeft RWS partner in wonen acht levensloopbestendige huurwoningen laten bouwen. Deze hoogwaardig geïsoleerde woningen worden zogeheten "nul-op-de-meter-woningen". De woningen zijn inmiddels verhuurd.

Nul-op-de-meter

Een nul-op-de-meter-woning is een woning die door zeer hoogwaardige isolatie een zeer lage energievraag heeft. De resterende energie die nog nodig is wordt opgewekt door zonnepanelen. Dit leidt onder gemiddelde klimaatomstandigheden tot een woning met nul-op-de-meter. Het terugdringen van de woonlasten van onze huurders door het omlaag brengen van de energierekening is één van onze speerpunten, net als duurzaamheid. In dit geval betalen huurders alleen nog vaste kosten zoals Vastrecht levering.

Ook geschikt voor senioren

Naast hoogwaardige isolatie wordt de woning verwarmd met een luchtwarmtepomp. Bovendien worden de op het zuiden gelegen dakvlakken aan de achterzijde van de woningen bijna helemaal voorzien van zonnepanelen. De woningen hebben een slaapkamer en badkamer op de begane grond. Daarmee zijn ze ook uitermate geschikt voor senioren.

Planning

De woningen zijn inmiddels verhuurd.

Nieuws