Wilgenstraat/Iepenstraat Goes-Zuid Fase 2 Wilgenstraat/Iepenstraat Goes-Zuid Fase 2 Wilgenstraat/Iepenstraat Goes-Zuid Fase 2 Wilgenstraat/Iepenstraat Goes-Zuid Fase 2

21 levensloopbestendige woningen

In Goes-Zuid aan de Wilgenstraat en de Iepenstraat bouwen we 21 levensloopbestendige woningen. De woningen worden 'nul-op-de-meter' (NOM) wat betekent dat ze zeer energiezuinig zijn. De woningen hebben het volledige woonprogramma op de begane grond en zijn daarmee geschikt voor senioren en mensen met een zorgindicatie.

NOM

Een nul-op-de-meter-woning is een woning die door zeer hoogwaardige isolatie een zeer lage energievraag heeft. De resterende energie die nog nodig is wordt opgewekt door zonnepanelen. Dit leidt tot een woning met nul-op-de-meter. Het terugdringen van de woonlasten van onze huurders door het omlaag brengen van de energierekening is één van onze speerpunten, net als duurzaamheid. In dit geval betalen huurders vaste kosten zoals Vastrecht levering. Ze betalen, afhankelijk van hun verbruik, geen of weinig variabele energielasten.

Huurprijsindicatie

De huur van de woningen valt onder de huurtoeslaggrens van 710,68 euro (prijspeil 2017). Afhankelijk van uw inkomen is het aanvragen van huurtoeslag mogelijk.

Planning

  • 4e kwartaal 2017: sloop
  • zomer 2018: start bouw
  • 2e kwartaal 2019: woningen in de verhuur via www.zuidwestwonen.nl 
  • 2e kwartaal 2019: oplevering
  • 3e kwartaal 2019: sleuteluitgifte aan bewoners

Interesse?

Schrijf u dan in op www.zuidwestwonen.nl (als u dat nog niet heeft gedaan) en maak een zoekprofiel aan voor deze woningen. U ontvangt dan vanzelf een e-mail wanneer de woningen in de verhuur komen.

 
Afbeeldingen
pdf download
Sfeerbeeld 1 (1.7Mb)
pdf download
Sfeerbeeld 2 (2.0Mb)