v Dusseldorpkavel v Dusseldorpkavel

19 woningen

In Goes-Oost aan het Van Dusseldorpkavel gaan we 19 woningen bouwen waarvan 5 eengezinswoningen en 14 levensloopbestendige woningen. Deze woningen zullen eerst beschikbaar gesteld worden aan herstructureringskandidaten uit het noordelijk deel van de Verzetsheldenbuurt. Resterende woningen worden op reguliere wijze geadverteerd op www.zuidwestwonen.nl. De woningen worden 'nul-op-de-meter' (NOM) wat betekent dat ze zeer energiezuinig
zijn. Er is nog geen artist impressie beschikbaar. Houd hiervoor deze site in de gaten.

NOM

Een nul-op-de-meter-woning is een woning die door zeer hoogwaardige isolatie een zeer lage energievraag heeft. De resterende energie die nog nodig is wordt opgewekt door zonnepanelen. Dit leidt tot een woning met nul-op-de-meter. Het terugdringen van de woonlasten van onze huurders door het omlaag brengen van de energierekening is één van onze speerpunten, net als duurzaamheid. In dit geval betalen huurders vaste kosten zoals Vastrecht levering. Ze betalen, afhankelijk van hun verbruik, geen of weinig variabele energielasten.

Huurprijsindicatie

De huur van de woningen valt onder de huurtoeslaggrens van 710,68 euro (prijspeil 2017). Afhankelijk van uw inkomen is het aanvragen van huurtoeslag mogelijk.

Planning

  • 3e kwartaal 2019: start bouw
  • 2e kwartaal 2020: oplevering