Locatie 15a en 15b Locatie 15a en 15b Locatie 15a en 15b Locatie 15a en 15b

Energiezuinige woningen

In de Pasteurstraat, Willem-Barentszstraat en Naereboutstraat, Heemskerkstraat en Zuidvlietstraat (locatie 15a en 15b) in Goes-West gaan we in totaal 65 woningen bouwen: 44 huurwoningen  (eengezinswoningen en levensloopbestendige woningen) en 21 koopwoningen. De woningen worden 'nul-op-de-meter' (NOM) wat betekent dat ze zeer energiezuinig zijn. De woningen zijn bestemd voor diverse doelgroepen.

NOM

Een nul-op-de-meter-woning is een woning die door zeer hoogwaardige isolatie een zeer lage energievraag heeft. De resterende energie die nog nodig is wordt opgewekt door zonnepanelen. Dit leidt tot een woning met nul-op-de-meter. Het terugdringen van de woonlasten van onze huurders door het omlaag brengen van de energierekening is één van onze speerpunten, net als duurzaamheid. In dit geval betalen huurders vaste kosten zoals Vastrecht levering. Ze betalen, afhankelijk van hun verbruik, geen of weinig variabele energielasten.

Huurprijsindicatie

De huur van de woningen valt onder de huurtoeslaggrens van 710,68 euro (prijspeil 2017). Afhankelijk van uw inkomen is het aanvragen van huurtoeslag mogelijk.

Planning

Locatie 15a

  • nadere informatie volgt

Locatie 15b

  • 4e kwartaal 2018: voorbereiding sloop
  • 4e kwartaal 2019: sloop huidige woningen
  • nadere informatie volgt

Interesse?

Schrijf u dan in op www.zuidwestwonen.nl (als u dat nog niet heeft gedaan) en maak een zoekprofiel aan voor deze woningen. U ontvangt dan vanzelf een e-mail wanneer de woningen in de verhuur komen.