Julianastraat Wissenkerke Julianastraat Wissenkerke

Levensloopbestendige woningen

In de Julianastraat in Wissenkerke gaan we 8 levensloopbestendige woningen bouwen.  De woningen worden 'nul-op-de-meter' (NOM) wat betekent dat ze zeer energiezuinig zijn. Samen met bewoners hebben we nagedacht over de indeling van de woning. Het woonprogramma bevindt zich op de begane grond, met een extra slaapkamer op de verdieping.

Er is nog geen artist impressie beschikbaar. Houd hiervoor deze site in de gaten.

Huurdersparticipatie

De toekomstige bewoners (voor zover bekend) denken mee over onder andere de indeling van de woningen. Dat noemen we huurdersparticipatie.  

NOM

Een nul-op-de-meter-woning is een woning die door zeer hoogwaardige isolatie een zeer lage energievraag heeft. De resterende energie die nog nodig is wordt opgewekt door zonnepanelen. Dit leidt tot een woning met nul-op-de-meter. De bewoners hebben geen energiekosten. Het terugdringen van de woonlasten van onze huurders door het omlaag brengen van de energierekening is één van onze speerpunten, net als duurzaamheid. In dit geval betalen huurders alleen nog vaste kosten zoals Vastrecht levering. Ze betalen helemaal geen variabele energielasten meer.

Huurprijsindicatie

De huurprijs wordt circa 592 euro. Afhankelijk van uw inkomen is het aanvragen van huurtoeslag mogelijk

Planning

  • februari 2018: sloop huidige woningen
  • 3e/4e kwartaal 2018: start bouw
  • 2e kwartaal 2019: woningen op www.zuidwestwonen.nl
  • zomer 2019: sleuteluitgifte

Interesse?

Schrijf u dan in op www.zuidwestwonen.nl (als u dat nog niet heeft gedaan) en maak een zoekprofiel aan voor deze woningen. U ontvangt dan vanzelf een e-mail wanneer de woningen in de verhuur komen.