Friesestraat Wolphaartsdijk Friesestraat Wolphaartsdijk

6 levensloopbestendige woningen

In de Friesestraat in Wolphaartsdijk onderzoeken we de mogelijkheid om 6 levensloopbestendige woningen te bouwen. Het woonprogramma bevindt zich op de begane grond en een zolderruimte voor eventueel een extra slaapkamer. De woningen worden 'nul-op-de-meter' (NOM) wat betekent dat ze zeer energiezuinig zijn. De woningen zijn bestemd voor diverse doelgroepen. Er is nog geen artist impressie beschikbaar. Houd hiervoor deze site in de gaten.

NOM

Een nul-op-de-meter-woning is een woning die door zeer hoogwaardige isolatie een zeer lage energievraag heeft. De resterende energie die nog nodig is wordt opgewekt door zonnepanelen. Dit leidt tot een woning met nul-op-de-meter. De bewoners hebben geen energiekosten. Het terugdringen van de woonlasten van onze huurders door het omlaag brengen van de energierekening is één van onze speerpunten, net als duurzaamheid. In dit geval betalen huurders alleen nog vaste kosten zoals Vastrecht levering. Ze betalen helemaal geen variabele energielasten meer.

Huurprijsindicatie

De huurprijs wordt circa 592 euro. Afhankelijk van uw inkomen is het aanvragen van huurtoeslag mogelijk.

Planning

  • 3e kwartaal 2020: start sloopwerkzaamheden
  • 4e kwartaal 2020: start bouw
  • 3e kwartaal 2021: woningen op www.zuidwestwonen.nl
  • 4e kwartaal 2021: oplevering woningen 

Interesse?

Schrijf u dan in op www.zuidwestwonen.nl (als u dat nog niet heeft gedaan) en maak een zoekprofiel aan voor deze woningen. U ontvangt dan vanzelf een e-mail wanneer de woningen in de verhuur komen.