Goes-West

Goes-West
De wijk Goes-West wordt vernieuwd. In Goes-West staan circa 1.500 woningen, waarvan er 571 (40%) in bezit zijn van RWS partner in wonen. Samen met de gemeente Goes hebben we gekeken naar de wijk als geheel. Zo is er een plan ontstaan met voorstellen voor sloop en nieuwbouw en voor verbetering van de wijk. Er komen circa 500 nieuwe woningen in diverse typen. Ook worden er circa 170 RWS-woningen verbeterd.

Om dit mogelijk te maken moeten er circa 400 woningen verdwijnen. Alle plannen worden gemaakt in overleg met de bewoners. De bewonerswensen staan voorop, want hier geldt: Goes-West… thuis best
.

Kortingsregeling
Voor alle huidige huurders in Goes-West die hun woning moeten verlaten vanwege herstructureringsmaatregelen, garandeert RWS dat de huren van de nieuwbouwwoningen in Goes-West betaalbaar blijven. Hiervoor is een kortingsregeling opgesteld. Wilt u hier meer over weten, neem dan contact met ons op.

Nieuwsbrief
In de nieuwsbrieven die we in samenwerking met gemeente Goes en Marsaki uitbrengen leest u meer. Klik hier voor de nieuwsbrieven.

Website
Ook op de website van Goes-West vindt u meer informatie.