RWS als beheerder RWS als beheerder RWS als beheerder

In ons werkgebied staan verschillende appartementcomplexen. Complexen die bestaan uit alleen koopappartementen, maar ook complexen die uit huur- en koopappartementen bestaan. Omdat de appartementsrechten van huurappartementen eigendom van RWS partner in wonen zijn, vertegenwoordigen wij deze huurders in de VvE van zo’n appartementencomplex. We hebben dus veel ervaring kunnen opdoen met het uitvoeren van een VvE.

Activiteiten
Een aantal jaar later kunt u ons nu ook inschakelen als VvE-beheerder van appartementencomplexen die alleen uit koopappartementen bestaan. Naast het uitvoeren van de verschillende taken die genoemd worden bij het administratief, technisch en financieel beheer heeft het voor u de volgende voordelen wanneer RWS partner in wonen het VvE-beheer voor u uitvoert:

  • RWS partner in wonen heeft technische, juridische en financiële kennis en ervaring in huis;
  • u kunt gebruik maken van onze calamiteitendienst. U kunt reparatieverzoeken en storingen dus 24 uur per dag doorgeven;
  • uw vereniging kan ervoor kiezen om via onze collectiviteit bepaalde onderhoudscontracten aan te gaan tegen een voordelig tarief;
  • RWS partner in wonen is bekend met de regio.


In ons jaarverslag kunt u zien welke VvE's beheerd worden door ons. Meer informatie leest u in de folder RWS als beheerder.

Kosten
Omdat ieder complex anders is, is het voor ons niet mogelijk om een standaard tarief aan te geven. Het tarief hangt af van het aantal appartementen, de beschikbare voorzieningen in het complex en de historie van het beheer van de VvE. Wilt u graag weten wat ons tarief zou zijn voor het beheer van uw VvE? Neemt u dan gerust contact met ons op. Wij maken graag een afspraak met u voor een vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden.


RWS en Marsaki

Sinds 1 januari 2014 werken RWS en Marsaki samen op het gebied van VvE beheer. In dat kader zijn beide teams (RWS en Marsaki) samengevoegd tot één team VvE beheer. Zij zijn gehuisvest in het kantoor van Marsaki.