Wie zijn wij? Wie zijn wij? Wie zijn wij?

De Bevelanden is een gebied waar het goed wonen is. Zoekt u een huurwoning in Zeeland, dan bent u bij RWS partner in wonen aan het goede adres! Wij beheren ongeveer 6.400 huurwoningen in de gemeenten Goes, Kapelle en Noord-Beveland.

Behalve het goed beheren van woningen hebben we als doelstelling om verschillende woonvormen aan te bieden en (verder) te ontwikkelen. Uitgangspunt is om de leefbaarheid binnen de woonomgeving te verbeteren. Verantwoord omgaan met mensen, milieu en maatschappij staat hierbij voorop.

Wij bieden u...
Woningcorporatie RWS partner in wonen is een toegelaten instelling in de zin van de Woningwet. Met ons omvangrijke en gedifferentieerde bestand van een kleine zesduizend huurwoningen zijn wij één van de grotere woningcorporaties in Zeeland. Wij verhuren eengezinswoningen en appartementen voor verschillende doelgroepen zoals gezinnen, alleenstaanden, tweepersoons- huishoudens en senioren.

Ook bieden we woonruimte voor bijzondere doelgroepen en/of huishoudensvormen. Verder verlenen we tal van aanvullende woondiensten aan onze huurders. Tenslotte zijn we actief in het verzorgen van het onroerend goed van non-profit organisaties en het uitvoeren van soortgelijke activiteiten voor Verenigingen van Eigenaren.