Woningaanbod van wekelijks naar dagelijks Woningaanbod van wekelijks naar dagelijks Woningaanbod van wekelijks naar dagelijks Woningaanbod van wekelijks naar dagelijks Woningaanbod van wekelijks naar dagelijks

Vanaf dinsdag 30 juli wordt het woningaanbod van RWS dagelijks aangeboden. Door dagelijks het woningaanbod te verversen kunnen we nu nog sneller een nieuwe huurder voor een woning vinden.

 

Mis nooit meer een woning
Elke woning blijft vanaf de dag van publicatie zeven dagen op onze website staan. Om nooit een woning te missen adviseren wij u om een vaste dag in de week het woningaanbod te bekijken en/of altijd binnen zes dagen het woningaanbod opnieuw te bekijken.


Zoekprofielen en tipberichten
Heeft u niet dagelijks de tijd om onze website af te speuren naar geschikte woningen? Via uw persoonlijke inlogpagina “Mijn RWS” maakt u eenvoudig één of meerdere zoekprofielen aan. Aan de hand van uw zoekprofiel ontvangt u een e-mail (een zogenaamd tipbericht) zodra er één of meerdere woningen beschikbaar zijn die aan uw wensen voldoen. Op deze manier bent u altijd op de hoogte van het laatste woningaanbod.