Woningaanbod RWS verhuist Woningaanbod RWS verhuist Woningaanbod RWS verhuist

Maandag 11 juli 2016 verhuist het woningaanbod van RWS partner in wonen naar de website www.zuidwestwonen.nl. Op deze website presenteert een groot aantal Zeeuwse en West-Brabantse woningcorporaties hun woningaanbod.

 

“De website van Zuidwestwonen biedt voor onze woningzoekenden meer mogelijkheden”, zegt Henry de Miranda, manager wonen bij RWS. “Zo biedt de website toegang tot het grootste aanbod van (sociale) huurwoningen, garages en koopwoningen in Zeeland en West-Brabant. Daarnaast zien woningzoekenden direct wat hun kansen zijn als ze op een woning reageren.”

Activeren noodzakelijk
Woningzoekenden die nog niet staan ingeschreven bij Zuidwestwonen ontvangen uiterlijk vrijdag 8 juli de nieuwe inloggegevens. Met deze gegevens kan men de inschrijving op www.zuidwestwonen.nl kosteloos activeren. De Miranda benadrukt dat het belangrijk is dat woningzoekenden vóór 11 september 2016 de inschrijving activeren. “Anders vervallen de opgebouwde inschrijfpunten en moet men zich opnieuw inschrijven.”

Uitlegmomenten
Voor woningzoekenden die moeite hebben met het digitaal regelen van zaken, organiseert de corporatie zes uitlegmomenten. “We zijn ons er van bewust dat er mensen zijn die nog niet volledig digitaal hun zaken kunnen regelen”, aldus De Miranda. “Voor hen organiseren we op dinsdag 19, woensdag 20 en donderdag 21 juli uitlegmomenten. In een sessie van 90 minuten leggen we de website van Zuidwestwonen uit en helpen we met het activeren van de inschrijving. Natuurlijk is er ook ruimte voor het stellen van vragen.” Woningzoekenden kunnen zich bij de corporatie aanmelden voor de uitlegmomenten.