Welke duurzame maatregelen kiest u? Welke duurzame maatregelen kiest u? Welke duurzame maatregelen kiest u? Welke duurzame maatregelen kiest u? Welke duurzame maatregelen kiest u?

Besparen op de energierekening is voor onze huurders de belangrijkste reden om mee te werken aan energiebesparende maatregelen. Dat bleek uit de poll die de afgelopen maanden op onze website stond.

 

Het Energieteam van RWS denkt na over hoe we onze woningen energiezuiniger kunnen maken. Daarom wil het team uw mening hierover weten. Op verschillende manieren: door het organiseren van klantenpanels over duurzaamheid en door regelmatig een poll op de website te plaatsen.

De antwoorden
Natuurlijk heeft energiebesparing meerdere kanten. Sparen van het milieu gaat meestal samen met een besparing op de energierekening. Met de poll van de afgelopen maand vroegen wij u wanneer u bereid bent mee te betalen aan het energiezuiniger maken van uw woning. In totaal gaven 127 bezoekers van onze website antwoord. Zij gaven de volgende antwoorden:

  • Als dit het comfort in mijn woning verbetert (9%)
  • Als dit betekent dat ik meer bespaar op mijn energierekening dan dat mijn huur omhoog gaat (29%)
  • Als dit betekent dat het milieu gespaard wordt (2%)
  • Alle bovenstaande antwoorden (36%)
  • Geen van bovenstaande antwoorden (23%)


Meedenken en meer weten?
Wilt u ook meedenken over energiebesparing? Vul dan de nieuwe poll op onze homepage in. Wilt u weten hoe u uw energierekening omlaag brengt? Kijk dan eens op onderstaande websites.

http://www.bespaartest.nl/
http://www.milieucentraal.nl/themas/energie-besparen