Uw mening telt! Uw mening telt! Uw mening telt!

Bent u huurder van RWS partner in wonen en wilt u helpen onze service te verbeteren? Geef u dan nu op voor ons klantenpanel en praat mee! Ons klantenpanel komt tweemaal per jaar bij elkaar om over diverse onderwerpen te discussiëren.

 

Wijkgericht werken
Het thema voor 2017 is wijkgericht werken. Heeft u wel eens contact opgenomen met een wijkbeheerder? Wat is uw beeld bij wat een wijkbeheerder doet? Wat zou een wijkbeheerder volgens u moeten doen? Vindt u het belangrijk dat een wijkbeheerder zichtbaar is in de wijk? Wij gaan er graag met u over in gesprek. Want we vinden dat het altijd beter kan.

Wilt u meedenken met ons klantenpanel?
Meld u dan aan door een e-mail te sturen naar info@rwsgoes.nl. Vermeld daarin uw naam, adres en leeftijd. Nadat wij uw aanmelding hebben ontvangen, sturen wij u een bevestigingsmail met daarin meer informatie over de klantenpanels. U kunt zich ook telefonisch aanmelden via het  telefoonnummer: (0113) 37 70 54.

Als dank voor uw deelname aan het klantenpanel ontvangt iedere deelnemer een kleine financiële bijdrage.

Bijeenkomsten
De eerstvolgende bijeenkomsten vinden plaats op dinsdag 3 oktober en dinsdag 14 november 2017. Tijd: 19.00 uur - 21.00 uur. Locatie: Kantoor RWS, Stationspark 30 in Goes.