Telefonische bereikbaarheid incassomedewerksters Telefonische bereikbaarheid incassomedewerksters Telefonische bereikbaarheid incassomedewerksters

Vanaf maandag 4 november 2013 zijn onze incassomedewerksters van maandag tot en met vrijdag te bereiken tussen 09.00 uur en 12.00 uur.

 

Bij betalingsproblemen denken wij graag zo vroeg mogelijk met u mee. Wij treffen dan samen een betalingsregeling waarmee we allebei tevreden zijn. Hieraan zijn geen kosten verbonden. Wel stellen wij als voorwaarde dat u met ingang van de volgende maand de huur op tijd betaalt.

Telefonische bereikbaarheid
Om u optimaal van dienst te zijn hebben wij de bereikbaarheid van onze incassomedewerksters vergroot. Op deze manier kunnen wij u nog beter van dienst zijn en heeft u meer ruimte en tijd om onze incassomedewerksters te spreken.

U kunt voor een betalingsregeling een afspraak maken met onze incassomedewerkster van uw wijk. Woont u in:

  • Goes-Noord, Goes-Oost, Goes-Zuid (te weten de Schilderswijk, de Willem Zelleweg, en de Rubenshof), Goes-Centrum, Noord-Beveland, Kloetinge of Wilhelminadorp? Dan kunt u terecht bij mevrouw Rambat op telefoonnummer (0113) 37 70 64.
  • Het overige deel van Goes-Zuid, Goes-West, Kapelle, Schore, Wemeldinge, Kattendijke, Wolphaartsdijk, `s-Heer Arendskerke of `s-Heer Hendrikskinderen? Dan kunt u bij mevrouw Fennema terecht op telefoonnummer (0113) 37 70 31.

Heeft u meer hulp nodig?
Dan kunt u ook bij de gemeente Goes (afdeling Sociale zaken), telefoon (0113) 24 96 57, informeren of u hulp kunt krijgen voor het op orde brengen van uw financiën.

Als u nog vragen heeft over de huur en alles wat daarbij komt kijken, kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Uiteraard wordt er vertrouwelijk met uw gegevens omgegaan.