SVRZ en RWS bereiken overeenstemming over bouw woonzorgcomplex Wemeldinge SVRZ en RWS bereiken overeenstemming over bouw woonzorgcomplex Wemeldinge SVRZ en RWS bereiken overeenstemming over bouw woonzorgcomplex Wemeldinge SVRZ en RWS bereiken overeenstemming over bouw woonzorgcomplex Wemeldinge SVRZ en RWS bereiken overeenstemming over bouw woonzorgcomplex Wemeldinge SVRZ en RWS bereiken overeenstemming over bouw woonzorgcomplex Wemeldinge SVRZ en RWS bereiken overeenstemming over bouw woonzorgcomplex Wemeldinge SVRZ en RWS bereiken overeenstemming over bouw woonzorgcomplex Wemeldinge SVRZ en RWS bereiken overeenstemming over bouw woonzorgcomplex Wemeldinge

In mei starten de voorbereidende werkzaamheden voor de bouw van een woonzorgcomplex aan de Prinses Beatrixweg in Wemeldinge. Dat zijn zorgverlener SVRZ en woningcorporatie RWS partner in wonen definitief overeengekomen.  

 

Het woonzorgcomplex geeft inwoners van Wemeldinge meer mogelijkheden om in hun eigen dorp te blijven wonen. Het complex biedt ruimte aan twee groepswoningen van SVRZ, een huisartsenpraktijk, een geldautomaat van de Rabobank en negen huurappartementen van RWS voor senioren met een zorgindicatie. De groepswoningen zijn bedoeld voor mensen met dementie en hebben elk plek voor zes bewoners.

 

Uitvoerders
De vergunningsaanvraag voor de bouw van het complex bij de gemeente Kapelle loopt nog. Marsaki verzorgt het projectmanagement. Bouwgroep Peters B.V. uit Middelburg en Wolter & Dros uit Heinkenszand voeren de bouw uit in opdracht van SVRZ en RWS.

 

Meer informatie
Het woonzorgcomplex is naar verwachting in de zomer van 2017 klaar. Actuele informatie leest u op de projectpagina .