Steek jij energie in duurzaamheid? Dan zoeken wij jou! Steek jij energie in duurzaamheid? Dan zoeken wij jou! Steek jij energie in duurzaamheid? Dan zoeken wij jou! Steek jij energie in duurzaamheid? Dan zoeken wij jou! Steek jij energie in duurzaamheid? Dan zoeken wij jou! Steek jij energie in duurzaamheid? Dan zoeken wij jou! Steek jij energie in duurzaamheid? Dan zoeken wij jou! Steek jij energie in duurzaamheid? Dan zoeken wij jou! Steek jij energie in duurzaamheid? Dan zoeken wij jou!

RWS zoekt enthousiaste energiecoaches. Een energiecoach geeft mensen handige tips hoe ze op een simpele manier geld kunnen besparen op de energierekening. Voordat je als energiecoach op pad wordt gestuurd, krijg je een gratis opleiding aangeboden. Geïnteresseerden kunnen zich melden bij projectleider Ruben Goethals via r.goethals@rwsgoes.nl of 06 52 07 71 43.

 

Waarom zoekt RWS energiecoaches?
Ons woningbezit wordt steeds energiezuiniger. Tijdens nieuwbouw en renovatie brengen we zoveel mogelijk maatregelen aan die helpen op een woning energiezuinig te maken. Maar ook in een zeer energiezuinige woning kan er nog steeds veel energie onnodig worden verspild. Het gedrag van de bewoner(s) is een enorm belangrijke factor. Om bewoners hierover te informeren, willen we voortaan energiecoaches inzetten.