Start bouw Mannee Start bouw Mannee Start bouw Mannee

RWS persbericht

In week 39 start de bouw van Mannee. Het nieuwbouwproject levert 15 luxe huurappartementen aan de Hilleweg te Goes op. Projectbureau Marsaki uit Goes ontwikkelt 15 levensloopbestendige huurwoningen in opdracht van woningcorporatie RWS partner in wonen.

 

Het appartementengebouw is ontworpen door architectenbureau Fierloos uit Goes. De Nederlandse Bouw Unie uit Etten-Leur bouwt de appartementen. Naar verwachting is het appartementencomplex gereed in het derde kwartaal van 2013.

Centrale plek
De locatie van het appartementengebouw op de hoek van de Hilleweg en het land van Straub is een centraal gelegen plek in de uitbreidingswijk Mannee. De contouren van deze nieuwe wijk worden langzaamaan zichtbaar, want er wordt op het moment volop gebouwd. Het appartementengebouw bestaat uit vijf appartementen in drie bouwlagen. Naast de hoofdentree bevinden zich de bergingen voor de woningen. De toekomstige bewoners kunnen parkeren op eigen terrein.

Duurzaam wonen
Alle nieuwbouwwoningen in Mannee maken gebruik van een WKO-installatie. Dit is een milieuvriendelijke manier van verwarmen en koelen waarbij de warmte en koelte uit de grond wordt gebruikt. De BAM is leverancier van de WKO-installatie in Mannee.

Indeling
De woningen op de begane grond krijgen een terras, de overige appartementen een inpandige loggia. Alle woningen hebben hun eigen berging op de begane grond. Geïnteresseerden kunnen zich op www.rwsgoes.nl inschrijven als woningzoekende.