Sleutels woningen Geersdijk 16 februari overhandigd aan bewoners Sleutels woningen Geersdijk 16 februari overhandigd aan bewoners Sleutels woningen Geersdijk 16 februari overhandigd aan bewoners Sleutels woningen Geersdijk 16 februari overhandigd aan bewoners Sleutels woningen Geersdijk 16 februari overhandigd aan bewoners Sleutels woningen Geersdijk 16 februari overhandigd aan bewoners Sleutels woningen Geersdijk 16 februari overhandigd aan bewoners Sleutels woningen Geersdijk 16 februari overhandigd aan bewoners

Maandag 16 februari ontvangen de huurders van de vier nieuwbouwwoningen in Geersdijk de sleutel van hun nieuwe woning. RWS realiseerde de levensloopbestendige woningen in samenwerking met een aantal partijen, waaronder de nieuwe huurders.

 

De woningen zijn gebouwd in het nieuwe uitbreidingsplan aan de westzijde van de kerk. Het zijn levensloopbestendige woningen. Dat wil zeggen dat het hele woonprogramma zich op de begane grond bevindt. Met boven een extra slaapkamer. De woningen hebben aan de voorzijde een prachtig uitzicht over de polder.  

Huurders denken mee
Bijzonder aan het project is dat de nieuwe huurders vanaf het begin betrokken waren. In eerste instantie hebben we gekeken of er behoefte was aan nieuwbouwwoningen en zo ja: hoeveel en wat voor type woningen? Er waren toen tien geïnteresseerden, uiteindelijk bleven er daarvan vier over. Deze vier ontvangen volgende week de sleutel van hun nieuwe woning.