RWS steunt 3FM Serious Request RWS steunt 3FM Serious Request RWS steunt 3FM Serious Request RWS steunt 3FM Serious Request RWS steunt 3FM Serious Request

Woningcorporatie RWS steunt 3FM Serious Request door twee acties in het leven te roepen. Beide acties starten op maandag 16 december. Het opgehaalde bedrag wordt op maandag 23 december bekendgemaakt.

 

€1,- voor elke retweet
Op het Twitter-account van RWS wordt op maandag 16 december een speciaal actiebericht verstuurd. Voor elke retweet (delen van dit bericht via Twitter) doneren wij 1 euro aan Serious Request. Deze actie loopt van maandag 16 december tot en met maandag 23 december 09.00 uur of stopt als het maximale aantal van 1.500 retweets is bereikt.

RWS verdubbelt je donatie
Naast de Twitter-actie kunnen mensen ook hun (klein)geld doneren in de donatiebox die te vinden is bij de receptie van het kantoor van RWS in Goes. Deze actie loopt van maandag 16 december tot en met vrijdag 20 december. Na 20 december zal RWS het geld tellen en verdubbelt RWS het opgehaalde bedrag.

Het volledig opgehaalde bedrag van beide acties wordt op maandag 23 december bekendgemaakt via onze website en Twitter. Vervolgens zal het bedrag door een speciaal geselecteerde groep huurders worden aangeboden aan het Glazenhuis in Oostkapelle.

Huurders bieden bedrag aan
De wijkbeheerders van RWS hebben een aantal speciale huurders aangewezen die het om verschillende redenen verdienen om mee te gaan naar het Glazenhuis in Oostkapelle. Zo zijn er huurders uitgenodigd die een grote buurtbarbecue hebben georganiseerd of huurders die onvoorzien langer uit hun woning moesten omdat het groot onderhoud uitliep.

De huurders zullen op maandag 23 december gezamenlijk in een AMZ-bus afreizen naar Oostkapelle. Voordat huurders het opgehaalde bedrag overhandigen zijn er voor hen nog diverse activiteiten georganiseerd.