RWS Samenkomst bulderend succes RWS Samenkomst bulderend succes RWS Samenkomst bulderend succes RWS Samenkomst bulderend succes

Woensdag 13 juni ontvingen we onze belanghouders en leden in het Erasmuspark in Goes voor de RWS Samenkomst met als thema 'Thuis in de toekomst'. De bijeenkomst was een groot succes.

 

Lenny Vulperhorst trapte het programma af met zijn visie op ons ondernemingsplan in het huidige politieke en economische klimaat. Hij noemde het plan "één van de beste die hij ooit gelezen had", maar vond het aan passie ontbreken. Hierop werd gepassioneerd gereageerd door een aantal aanwezigen die het niet eens waren met zijn constatering. Nadat Maarten de discussie begeleid had, vertelde hij meer over ons ondernemingsplan. Menno de Bruin maakte daarna de handen en de hoofden los met een workshop communicatie en djembé. 

De workshop benadrukte het belang van beleving. Blijkbaar blijft slechts 7% van gesproken of geschreven woorden hangen bij mensen. Bij een beleving is dat 55%. Een mooie overgang naar de expositie van het ondernemingsplan, waarbij het beleven van de speerpunten van het ondernemingsplan centraal stond.
De reacties op het programma waren enthousiast. Luisteren, praten, doen, lekker eten en beleven, het gebeurde allemaal op 13 juni.