RWS en Wolter & Dros tekenen onderhoudscontract RWS en Wolter & Dros tekenen onderhoudscontract RWS en Wolter & Dros tekenen onderhoudscontract RWS en Wolter & Dros tekenen onderhoudscontract RWS en Wolter & Dros tekenen onderhoudscontract RWS en Wolter & Dros tekenen onderhoudscontract RWS en Wolter & Dros tekenen onderhoudscontract

“Wolter & Dros als verlengstuk van RWS”
Tijdens een bijeenkomst van medewerkers van RWS en Wolter & Dros op donderdag 8 december ondertekenden RWS en Wolter & Dros een vijfjarig onderhoudscontract. Tijdens een aanbesteding die RWS hield onder drie partijen, kwam Wolter & Dros als meest geschikte partij uit de bus.

 

Het contract dat RWS met de installateur heeft afgesloten, loopt van 1 januari 2012 tot en met 21 december 2016. Dick Moelker, teammanager Vastgoed bij RWS, vertelde de aanwezigen dat het contract een prestatiecontract is en legde een aantal basisvoorwaarden uit. Bijvoorbeeld dat er rechtstreeks contact zal plaatsvinden tussen huurders bij RWS en Wolter & Dros. Maar ook dat Wolter & Dros werkt volgens de regels die RWS hanteert.


Korte communicatielijnen
Tijdens de bijeenkomst op 8 december benadrukte vestigingsmanager Wolter & Dros Goes/Terneuzen Erwin Berendsen het belang van korte communicatielijnen. Zeker bij het ingaan van het contract. “We gaan ons uiterste best doen om de beginfase zo soepel mogelijk te laten lopen door de lijnen zo kort mogelijk te houden en verwachtingen naar elkaar uit te spreken.” Wolter & Dros ziet zichzelf als een integraal verlengstuk van RWS: “Onze monteurs komen ieder jaar in elke woning en wat zij doen straalt af op RWS”, aldus Berendsen. 


Zuid west, thuis best!
Arie de Waard, Sectormanager Bedrijfsvoering, en Erwin Berendsen ondertekenden het contract. Als centrale thema gebruikten ze de uitdrukking ‘Zuid west, thuis best!’. Dat staat volgens hen voor wat RWS en Wolter & Dros de komende vijf jaar gaan doen: zorgen voor een warm en comfortabel huis voor de huurders van RWS.