RWS brengt ledverlichting aan in Goes-Zuid RWS brengt ledverlichting aan in Goes-Zuid RWS brengt ledverlichting aan in Goes-Zuid RWS brengt ledverlichting aan in Goes-Zuid RWS brengt ledverlichting aan in Goes-Zuid RWS brengt ledverlichting aan in Goes-Zuid

In juni brengen we energiezuinige Ledverlichting aan in de algemene ruimtes van onze appartementencomplexen in de Bomen- en Fruitbuurt in Goes-Zuid. Hiermee willen we de servicekosten van onze huurders verlagen en de belasting op het milieu verminderen.


 

 

De huurders van de appartementen ontvingen vorige week een brief om ze te informeren over de werkzaamheden. We willen wonen zo betaalbaar mogelijk houden voor onze huurders. We houden niet alleen onze huren zo laag mogelijk, maar willen ook de energierekening laag houden.

In de Bomen- en Fruitbuurt vervangen we in 44 portieken de bestaande armaturen door Ledverlichting. Dat levert een verwachte energiebesparing op van 65 tot 75%. Voor de huurders kan dat oplopen tot een besparing van € 21,- per jaar op de servicekosten.