Ruilwinkel door naar de finale van de Kroonappels! Ruilwinkel door naar de finale van de Kroonappels! Ruilwinkel door naar de finale van de Kroonappels! Ruilwinkel door naar de finale van de Kroonappels! Ruilwinkel door naar de finale van de Kroonappels! Ruilwinkel door naar de finale van de Kroonappels! Ruilwinkel door naar de finale van de Kroonappels! Ruilwinkel door naar de finale van de Kroonappels!

De Ruilwinkel in Goes gaat door naar de finale van de Kroonappels van het Oranjefonds. De Kroonappels wijzen de nieuwe Koning en Koningin de weg in het Koninkrijk naar de beste, succesvolste en leukste initiatieven.

 

De Ruilwinkel blijft met 20 andere projecten in Nederland in de race in de categorie Buurt, na te zijn geselecteerd uit ongeveer 4.000 aangemelde initiatieven.


Finale op 18 april

Op 18 april  is de finaleronde waar de projecten zich moeten presenteren en waar op diezelfde dag bekend zal worden welke projecten in de categorieën Buurt, Jeugd en Helpende handen een Kroonappel gaan krijgen. De Kroonappel is een prijs die in mei wordt uitgereikt door de nieuwe Koning en Koningin van Nederland. De Kroonappel bestaat uit een geldprijs van 50.000 euro en een appeltje van Oranje. In 2009 won de Ruilwinkel al een appeltje van Oranje. 


RWS draagt de Ruilwinkel een warm hart toe. 

Wij verzorgen de huisvesting voor de Ruilwinkel, eerst in de Goese Polder en nu in de Couwervestraat 2 in Goes-West. Ook ondersteunen we de Ruilwinkel graag met allerlei hand- en spandiensten. RWS is van mening dat de Ruilwinkel niet alleen een belangrijke sociale functie vervult, maar ook bijdraagt aan een belangrijke doelstelling als hergebruik van allerlei gebruiksvoorwerpen. Kortom, een organisatie om trots op te zijn. RWS wenst de Ruilwinkel heel veel succes bij de finale van de Kroonappels!