Participatietraject in Goes-West officieel afgesloten Participatietraject in Goes-West officieel afgesloten Participatietraject in Goes-West officieel afgesloten Participatietraject in Goes-West officieel afgesloten Participatietraject in Goes-West officieel afgesloten

Woensdag 13 november 2013 heeft RWS het participatietraject van project Locatie 10a officieel afgesloten. Locatie 10a is een overkoepelende projectnaam voor de bouw van 31 energiezuinige woningen aan de J.P. Coenstraat, Abel Tasmanstraat en Evertsenstraat in Goes-West.

 

In 2011 is gestart met de ontwikkeling van 31 energiezuinige woningen. RWS wil graag aansluiten bij haar huurders. Dit betekent dat RWS woningen naar behoeften en wensen van de toekomstige bewoners wil bouwen. Daarom is RWS op zoek gegaan naar mensen die in dit project wilde participeren. In totaal hebben ruim twintig mensen zich aangemeld. Dit waren naast toekomstige bewoners ook andere geïnteresseerden. De persoonlijke inbreng bestond voornamelijk uit het wijzigen van de woningindeling.

Officiële afsluiting
De officiële afsluiting van het participatietraject vond woensdag 13 november 2013 plaats op de bouwplaats aan de J.P. Coenstraat. Dhr. De Miranda, manager Wonen van RWS, noemde in zijn toespraak het participatietraject iets waar je trots op kan zijn. “Zonder uw inbreng hadden de woningen er nooit zo bijgestaan.” Om het participatietraject officieel af te sluiten mochten de participanten hun eigen baksteen inmetselen. Hierdoor droegen deze toekomstige bewoners letterlijk en figuurlijk hun ‘eigen steentje bij’.

Locatie 10a
Het project Locatie 10a bestaat uit 18 eengezinswoningen, 8 seniorenwoningen en 5 patiowoningen. Inmiddels zijn er al dertig woningen verhuurd. Begin 2014 verwacht RWS de sleutels te kunnen uitgeven.