Opening Locatie 10a tijdens Bruisend West Opening Locatie 10a tijdens Bruisend West Opening Locatie 10a tijdens Bruisend West Opening Locatie 10a tijdens Bruisend West Opening Locatie 10a tijdens Bruisend West Opening Locatie 10a tijdens Bruisend West

Op 14 juni viert Goes-West feest tijdens Bruisend West, een dag waarop buurtgenoten elkaar op een feestelijke manier ontmoeten. Het feest begint met de feestelijke opening van Locatie 10a.

 

Om 13.00 uur openen we Locatie 10a, de nieuwbouw aan de Evertsenstraat en J.P Coenstraat. Op de hoek van de Evertsenstraat en de J.P. Coenstraat snijden we een grote taart aan die we uitdelen.

Wat is er te doen?
Maar er is nog meer te doen, bijvoorbeeld: een rommel- en plantjesmarkt, sport- en spelactiviteiten, diverse workshops, De Vrolijke Papegaai is aanwezig, er wordt geknutseld, optredens van de Line-Dancers en Bram Kole, en natuurlijk zijn er lekkere hapjes en drankjes te koop.

Tijd en plaats
Bruisend West wordt  gehouden van 13.00 – 17.00 uur in en rond de Evertsenstraat, de Voedselbank, Wijkgebouw De Westkant en De Paerdestal. Het feest is georganiseerd door en voor wijkbewoners.