Nieuwe service voor woningzoekenden: Tipbericht Nieuwe service voor woningzoekenden: Tipbericht Nieuwe service voor woningzoekenden: Tipbericht Nieuwe service voor woningzoekenden: Tipbericht Nieuwe service voor woningzoekenden: Tipbericht

Heeft u niet wekelijks de tijd om onze website af te speuren naar geschikte woningen? Via uw persoonlijke inlogpagina (PIP) op www.rwsgoes.nl maakt u eenvoudig één of meerdere zoekprofielen aan. Aan de hand van uw zoekprofiel ontvangt u een e-mail (een zogenaamd tipbericht) zodra er één of meerdere woningen beschikbaar zijn, die aan uw wensen voldoen. Op deze manier bent u altijd op de hoogte van het laatste aanbod.

 

Op welke plaats bent u geëindigd?
Heeft u via www.rwsgoes.nl gereageerd op een woning? Vanaf de eerste woensdag nadat u gereageerd heeft kunt u op uw persoonlijke inlogpagina zien op welke plaats u bent geëindigd. De rangschikking geeft een indicatie. Staat er onder ‘Woningzoekende’ bijvoorbeeld ‘1-5’, dan weet u dat u bij de eerste vijf gegadigden zit. De kandidaat die boven aan de lijst is geëindigd, nodigen we uit voor een kennismakingsgesprek. Wijst deze kandidaat de woning af? Dan nodigen we de volgende op de lijst uit.

Vragen?
Heeft u vragen over onze website of heeft u begeleiding nodig met het aanmaken van een Persoonlijke Inlog Pagina? Mail naar: infodesk@rwsgoes.nl of bel ons (0113) 23 16 74. Wij helpen u graag verder.