Nieuwe openingstijden per 1 mei Nieuwe openingstijden per 1 mei Nieuwe openingstijden per 1 mei Nieuwe openingstijden per 1 mei Nieuwe openingstijden per 1 mei

Per 1 mei 2015 wijzigen onze openingstijden. Bezoekt of belt u ons wel eens? Dan heeft dit voor u een aantal gevolgen.

 

Wilt u ons bezoeken zonder afspraak? Dat kan nog van maandag tot en met vrijdag van 08.00-12.30 uur. Telefonisch kunt u ons maandag tot en met donderdag bereiken van 08.00-17.00 uur en vrijdag van 08.00-12.30 uur. Uiteraard kunt u daarnaast op afspraak bij ons terecht. Maandag- tot en met donderdagmiddag blijven onze deuren gewoon open. Voor klanten die ons op afspraak bezoeken, maar ook voor klanten die zelf geen toegang hebben tot internet en gebruik willen maken van de computers in onze ontvangsthal. Klik hier voor een volledig overzicht van de nieuwe openingstijden.

Waarom nieuwe openingstijden?
Reageren op een huurwoning, een reparatieverzoek indienen, steeds meer zaken zijn te regelen via onze website. En steeds meer klanten doen dit comfortabel vanuit huis wanneer het hen uitkomt. Daarmee loopt het aantal klanten dat ons kantoor nog bezoekt steeds meer terug.  Eind vorig jaar vroegen we onze klanten via een enquête of ze ons kantoor nog bezoeken en zo ja, wanneer ze dat willen doen. Daaruit bleek dat de ochtenden op het meeste bezoek kunnen rekenen. En dat bevestigde wat wij in de praktijk al hadden gemerkt. Bekijk hier de belangrijkste resultaten van de enquête.
 
Waarom een afspraak maken?
Door ’s middags op afspraak te werken, kunnen we klanten gerichter en beter helpen. Als we vooraf weten waarvoor u ons bezoekt, kunnen we ons voorbereiden, de tijd voor u nemen en u het beste van dienst zijn.