Nieuwe leverancier Van de Velde Nieuwe leverancier Van de Velde Nieuwe leverancier Van de Velde Nieuwe leverancier Van de Velde Nieuwe leverancier Van de Velde

RWS heeft een nieuwe leverancier voor het herstellen/onderhouden van uw verwarmings-, warmwater- en/of ventilatiesysteem. Vanaf maandag 7 augustus 2017 kunt u uw meldingen doorgeven aan Installatiegroep Van de Velde. Ze zijn 24 uur per dag telefonisch te bereiken via: (0113) 57 21 20.

 

Ik heb nog een openstaande melding of ingeplande werkzaamheden bij Intec/Comfort partners, wat nu?
Bestaande en lopende reparatieverzoeken worden gewoon afgehandeld.

Geldt deze wijziging voor alle huurders?
Nee, de wijziging is niet voor iedereen van toepassing. Zo verandert er niets voor huurders met een warmte/koude-opslag (wko) of ijsbuffersysteem. Vaanster blijft onze leverancier voor storingen aan een wko of ijsbuffersysteem. Woont u in een complex met een Vereniging van Eigenaren (VvE)? Dan blijft RWS het contactpersoon voor storingen aan uw verwarmings-, warmwater- en/of ventilatiesysteem.

Bij wie moet u zijn als er iets kapot is of niet werkt?
U kunt op onze Downloads-pagina bekijken welke reparatieverzoekenkaart voor u van toepassing is. Staat uw complex of straat er niet specifiek tussen? Dan is de algemene reparatiekaart voor u van toepassing.