Nieuwbouwproject Westerschans Goes van start Nieuwbouwproject Westerschans Goes van start Nieuwbouwproject Westerschans Goes van start Nieuwbouwproject Westerschans Goes van start Nieuwbouwproject Westerschans Goes van start

Volgende week wordt officieel gestart met het project ‘Westerschans’ in Goes. Het project bestaat in totaal uit 83 huurappartementen, 27 koopappartementen en een aantal commerciële ruimtes.

 

Door de grootte van het project is het project opgedeeld in fasen. Fase 1a bestaat uit de bouw van een groot aantal huurappartementen en kadewoningen, een nieuwe Albert Heijn, commerciële ruimtes en de aanleg van een fiets- & voetgangerstunnel. Fase 1b bestaat uit de bouw van 27 luxe koopappartementen en een aantal commerciële ruimten voor winkels, horeca en kantoren. De inhoud van fase 2 is nog onbekend.

Huurappartementen
Woningcorporatie RWS partner in wonen is de verhuurder van de huurappartementen. Vanaf het 2e kwartaal 2019 worden de appartementen gefaseerd verhuurd via www.zuidwestwonen.nl. RWS hanteert voor dit project geen wachtlijst. De sleutels van de eerste appartementen worden eind 2019/begin 2020 uitgegeven.

Koopappartementen en commerciële ruimtes
De verkoop van de koopappartementen (vanaf €310.000,-) wordt verzorgd door Makelaardij Westeinde. Synchro doet dit voor de commerciële ruimtes. Zaterdag 14 juli wordt er een inloopdag georganiseerd voor de koopappartementen. Geïnteresseerde kopers zijn tussen 10.00 – 14.00 uur welkom in het Erasmuspark in Goes.

Meer informatie
Marsaki begeleidt in samenwerking met de gemeente Goes het project- en bouwmanagement. Kijk voor meer informatie op: www.westerschans.com.