Naam nieuwbouw Mannee onthuld op 14 april Naam nieuwbouw Mannee onthuld op 14 april Naam nieuwbouw Mannee onthuld op 14 april Naam nieuwbouw Mannee onthuld op 14 april Naam nieuwbouw Mannee onthuld op 14 april Naam nieuwbouw Mannee onthuld op 14 april Naam nieuwbouw Mannee onthuld op 14 april

Maandag 14 april onthullen wij de naam van ons nieuwbouwcomplex aan de Hilleweg in Mannee. Dat doen we tijdens een feestelijke opening samen met bewoners en andere genodigden.

 

Eind vorig jaar ontvingen de bewoners de sleutel van hun nieuwe woning. Nu de naam van het appartementencomplex bekend wordt, grijpen we de gelegenheid aan om samen met de bewoners een bescheiden feestje te vieren.

Levensloopbestendig
De 15 woningen aan de Hilleweg zijn levensloopbestendige appartementen. Dat betekent dat de bewoners zo lang in de woning kunnen blijven wonen als zij willen. De appartementen zijn ruim opgezet en gelijkvloers zodat het gebruik van een rollator of scootmobiel geen probleem is.

Groene wijk
Mannee ligt ten zuiden van het Goese Meer en ten oosten van de Noordhoek. Daarmee is het een overgangswijk tussen stad en natuur. Maar niet alleen daarom is het een groene wijk. Alle woningen in de wijk worden verwarmd met elektrische warmtepompen. De pompen worden in iedere woning aangesloten op een eigen energiebron die de warmte uit de bodem onttrekt. Deze warmte wordt aangevuld in de grond door de woningen te koelen met het grondwater. Een milieubesparend energiezuinig systeem waarmee ook op de energierekening bespaard wordt.

Onthulling
Om 15.30 uur ontmoeten we bewoners en genodigden op de parkeerplaats van het appartementencomplex waar we de onthulling van de naam samen vieren.