Minisymposium ‘RWS 30 jaar partner in…’ Minisymposium ‘RWS 30 jaar partner in…’ Minisymposium ‘RWS 30 jaar partner in…’ Minisymposium ‘RWS 30 jaar partner in…’ Minisymposium ‘RWS 30 jaar partner in…’ Minisymposium ‘RWS 30 jaar partner in…’

RWS is al 30 jaar sociale verhuurder. Maar RWS deed en doet meer dan dat. Tijdens het minisymposium ‘RWS 30 jaar partner in…’ kijken we samen terug, maar blikken we vooral vooruit. Wil u er bij zijn? Meldt u zich dan snel aan.

 

We zitten niet in een tijdperk van verandering, maar een verandering van tijdperk. Wat betekenen de continue veranderingen voor woningcorporaties en hun huurders? Visionair Jan Rotmans zet ons tijdens het symposium aan het denken over onze nieuwe rol in onze fundamenteel veranderende samenleving.

Tijdens een tweegesprek wisselen oud-wethouder Charles Linssen en onze directeur-bestuurder Maarten Sas van gedachten over 30 jaar RWS: verleden, heden en vooral ook de toekomst. Charles Linssen was als wethouder bij de gemeente Goes verantwoordelijk voor de portefeuille Volkshuisvesting.  Natuurlijk nodigen zij u uit om met hen mee te praten.

Locatie en tijd

Het minisymposium vindt plaats in het gebouw van het CIOS aan de Zwembadweg te Goes. Het inhoudelijke programma start op 1 mei om 13.00 uur en eindigt om 15.00 uur. Na het inhoudelijke programma, is er gelegenheid om elkaar te ontmoeten en verder te praten. We verzoeken u om hiervoor uw visitekaartjes mee te nemen! Want contact leggen vinden wij belangrijk.

Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar dus meld u snel aan.