Koffie- en informatieochtend voor inwoners Goes-West Koffie- en informatieochtend voor inwoners Goes-West Koffie- en informatieochtend voor inwoners Goes-West Koffie- en informatieochtend voor inwoners Goes-West Koffie- en informatieochtend voor inwoners Goes-West Koffie- en informatieochtend voor inwoners Goes-West

Zaterdag 28 februari wordt er voor inwoners van Goes-West een koffieochtend georganiseerd bij st. Zuidwester. Voor de volwassenen is er koffie met wat lekkers en informatie over de herstructurering van Goes-West. De kinderen kunnen hun eigen cupcake versieren.

 

Werkgroep Bewonersbelangen Goes-West organiseert de ochtend in samenwerking met Stichting Maatschappelijk Werk en Welzijn Oosterschelderegio (SMWO), gemeente Goes en woningcorporatie RWS partner in wonen. De Zuidwester stelt haar locatie beschikbaar. Het versieren van cupcakes wordt georganiseerd door SMWO.

Stand van zaken herstructurering
Gemeente Goes en RWS partner in wonen geven tijdens de inloopochtend een update over de stand van zaken van de volgende projecten in Goes-West:

·          Inrichting openbare ruimte J.P. Coenstraat en omgeving

·          Locatie 10B: eengezinswoningen aan de Witte de Witstraat (voorheen Jan van Riebeekstraat)

·          Locatie 10C: eengezinswoningen aan de Cornelis Houtmanstraat

·          Locatie 14: eengezinswoningen en appartementen aan de Heemskerkstraat

·          Locatie 3: appartementen aan het Hollandiaplein

 

Vrij toegankelijk
De inloopochtend bij st. Zuidwester (Rommerswalestraat 1, Goes) duurt van 10.00-12.30 uur en is vrij toegankelijk voor alle inwoners van Goes-West.