Klanten gezocht voor ons klantenpanel! Klanten gezocht voor ons klantenpanel! Klanten gezocht voor ons klantenpanel! Klanten gezocht voor ons klantenpanel! Klanten gezocht voor ons klantenpanel!

Heeft u als huurder of woningzoekende ideeën over hoe wij het beter kunnen doen? Bijvoorbeeld over hoe wij er samen voor kunnen zorgen om het wonen betaalbaarder en prettiger te maken. Wij gaan graag met u in gesprek tijdens onze ‘klantenpanel avonden’ in september en november. Dit jaar is het thema: participatie.

 

Participatie is een ruim begrip: we bespreken in september en november graag de volgende hoofdonderwerpen met u:

  1. Betaalbaarheid: Wat kunnen onze huurders zelf doen om de huren betaalbaar te houden? En hoe kunnen we ze daarbij helpen?
  2. Verbinding: Hoe kunnen onze huurders zelf een bijdrage leveren aan fijn wonen in hun eigen buurt? En hoe kunnen we ze daarbij helpen?

Wanneer?
Elk jaar stellen we twee klantenpanels samen. Elk klantenpanel komt twee avonden bijeen om hun ideeën te delen met ons. Dit jaar zijn de bijeenkomsten gepland op:

  • maandag 14 september 2015 19.00 - 21.00 uur (panel 1)
  • dinsdag 15 september 2015 19.00 - 21.00 uur (panel 2)
  • maandag 23 november 2015 19.00 - 21.00 uur (panel 1)
  • dinsdag 24 november 2015 19.00 – 21.00 uur (panel 2)


Aanmelden

Wilt u meedenken met ons klantenpanel? Meld u dan aan door een e-mail te sturen naar info@rwsgoes.nl. Vermeld daarin uw naam, adres, leeftijd. Nadat wij uw aanmelding hebben ontvangen, sturen wij u een bevestigingsmail met daarin meer informatie over de klantenpanels.