Jong en wonen Jong en wonen Jong en wonen

Op vrijdag 15 november organiseren jongeren in samenwerking met Gemeente Goes, SMWO en RWS de gratis informatiemarkt Jong en Wonen. Jongeren kunnen daar alle informatie krijgen die ze nodig hebben over het huren of kopen van een woning. De informatiemarkt duurt van 16.00 uur – 19.00 uur en wordt omstreeks 16.30 uur officieel geopend. Locatie: de Grote of Maria Magdalenakerk te Goes.

 

Vragen
Op de informatiemarkt staan verschillende organisaties waar de jongeren hun vragen aan kunnen stellen. Denk aan vragen over bijvoorbeeld: huur- en koopwoningen, woonlasten, energiekosten, verzekeringen, hypotheken en samenlevingscontracten. Ook is het voor de jongeren mogelijk om hun ideeën over de ideale woonsituatie te delen.

Gratis inschrijven en huurwoning zonder wachttijd
Jongeren kunnen zich bij de stand van RWS gratis inschrijven als woningzoekende. Alle woningzoekenden die zich bij de RWS-stand aanmelden maken ook kans op een huurwoning zonder wachttijd.

Enquête
RWS heeft een enquête opgesteld die over de woonsituatie en woonwensen gaat. Door deze enquête in te vullen maak je kans op een cadeaubon t.w.v. €50,-! Als je na het invullen van de enquête ook naar de stand van RWS komt, maak je ook nog eens kans op een iPad mini. Klik hier voor de enquête. Het invullen duurt ongeveer 5 -10 minuten.

Meer informatie
Kijk voor meer informatie op de speciale webpagina over Jong en Wonen.