RWS helpt bij activiteiten Burendag RWS helpt bij activiteiten Burendag RWS helpt bij activiteiten Burendag RWS helpt bij activiteiten Burendag RWS helpt bij activiteiten Burendag

Vrijdag 26 en zaterdag 27 september werden er in het kader van Burendag allerlei activiteiten georganiseerd in ons werkgebied. Onze wijkbeheerders gingen in hun wijk een handje helpen.

 

Vrijdag 26 september
Bijvoorbeeld met het opknappen van de schooltuinen bij wijkgebouw De Spinne. Wijkbeheerders Menno van den Boom en Elmar de Kok stonden klaar met de nodige versnaperingen voor de deelnemers en hielpen ook met de activiteiten een handje. Albert Schinkel en Matthieu Witlox hielpen de basisschool in ’s-Heer Arendskerke aan een schoon schoolplein en strak geknipte heggen. En dat deden ze niet half: ze stonden zelfs nog heggen te knippen toen de overige hulptroepen vertrokken waren.   

Zaterdag 27 september
In Goes-Zuid werd een groot feest georganiseerd waar buren elkaar konden ontmoeten. Kjell van Ginhoven en Michel Buijs hielpen met op- en afbouwen en begeleidden de kinderen op het springkussen. En ze konden het natuurlijk zelf ook niet laten om een sprongetje te wagen. Wijkbeheerder Richard Kromhof bakte pannenkoeken op het Pannenkoekenfeest voor Jong en Oud op Colijnsplaat.
 
‘Fijn die hulp’
De raakvlakken met hun eigen werk bij RWS waren minder groot dan de wijkbeheerders verwacht hadden. Heel veel huurders kwamen ze helaas niet tegen op Burendag. Maar ze vonden het wel leuk om mee te doen en de organiserende partijen waren blij met hun hulp.