Eengezinswoningen Kapelle bereiken hoogste punt Eengezinswoningen Kapelle bereiken hoogste punt Eengezinswoningen Kapelle bereiken hoogste punt Eengezinswoningen Kapelle bereiken hoogste punt Eengezinswoningen Kapelle bereiken hoogste punt

Donderdag 12 december 2013 wordt het hoogste punt bereikt van de elf eengezinswoningen in Kapelle. De woningen maken onderdeel uit van de tweede fase van het project De Zuidhoek.

 

In oktober is begonnen met de bouw van de eengezinswoningen. De verhuur van deze woningen is inmiddels opgestart en de afdeling Verhuur van RWS is momenteel druk bezig met de eerste gesprekken. In het tweede kwartaal van 2014 worden de woningen opgeleverd.

Tweede fase De Zuidhoek
De eengezinswoningen maken onderdeel uit van de tweede fase van het project De Zuidhoek dat in 2010 is gestart. RWS is voornemens om in 2014 ook te starten met de bouw van negen levensloopbestendige woningen. Deze woningen zullen naar verwachting in 2014 worden opgeleverd.

RWS is de verhuurder van de woningen. De aannemer is bouwbedrijf Rijk, de projectmanager is Marsaki en het architectenbureau is BuroSalt.