Een ijskoude verrassing voor Goes-West Een ijskoude verrassing voor Goes-West Een ijskoude verrassing voor Goes-West Een ijskoude verrassing voor Goes-West Een ijskoude verrassing voor Goes-West

Woensdag 8 juli gebeurt er iets leuks in Goes-West. Om af te koelen na de hitte van de afgelopen tijd deelt RWS partner in wonen een koude verrassing uit. Bovendien maak je kans op de rest van de zomer elke dag een gratis ijsje.

 

De actie vindt plaats aan de Jan van Riebeekstraat in Goes-West. Daar bouwt RWS 21 huurwoningen die gekoeld worden met een ijsbuffer. Dit vernieuwende milieubesparende systeem, het IJs van Columbus, maakt geen gebruik van natuurlijke hulpbronnen en werkt bij elk weertype. Op www.rwsgoes.nl/ijsvancolumbus lees je meer.

Hoe maak je kans op die ijsjes?
Iedereen mag meedoen aan de actie, het maakt niet uit of je huurt bij RWS of in welke wijk je woont of werkt. Laat je op een originele manier fotograferen door RWS, like de foto op de Facebook-tijdlijn van RWS en deel de foto op je eigen tijdlijn. De origineelste foto maakt kans op de rest van de zomer gratis ijsjes. RWS zorgt voor een leuke achtergrond. In het kader van Mural Goes hebben we daarvoor de hulp ingeschakeld van kunstenaar Barre Verkerke.

Hoe laat?
De actie duurt van 12.15 tot ongeveer 14.00 uur op het veldje aan de Jan van Riebeekstraat in Goes-West.