Bewoner RWS slachtoffer babbeltruc Bewoner RWS slachtoffer babbeltruc Bewoner RWS slachtoffer babbeltruc Bewoner RWS slachtoffer babbeltruc

Vandaag is een huurder van woningcorporatie RWS slachtoffer geworden van een babbeltruc. De bewoner van het adres in Goes-Zuid kreeg in de ochtend van woensdag 14 mei 2014 bezoek van een nog onbekende vrouw.   De vrouw gaf aan toestemming van RWS te hebben om in haar woning te kijken. Woningcorporatie RWS Goes benadrukt dat er nooit zonder aankondiging iemand langskomt.

 

Hoewel de bewoner het bezoek van de vrouw niet helemaal vertrouwde heeft de bewoner de vrouw toch binnengelaten. Na het vertrek van de vrouw ontdekte de bewoner dat een aantal dierbare bezittingen waren weggenomen. RWS betreurt dit incident en probeert er alles aan te doen om dergelijke situaties in de toekomst te voorkomen.

“Onze medewerkers   komen nooit zonder aankondiging bij iemand langs. Bewoners   worden altijd tijdig geïnformeerd wanneer er bijvoorbeeld een inspectie aan de woning wordt uitgevoerd. Daarbij kunnen medewerkers van RWS zich altijd identificeren. Huurders die een situatie niet vertrouwen kunnen altijd contact opnemen met RWS via telefoonnummer: (0113) 23 16 74”, aldus directeur-bestuurder Maarten Sas.