Beste Schildersbedrijf van Nederland zit in Goes Beste Schildersbedrijf van Nederland zit in Goes Beste Schildersbedrijf van Nederland zit in Goes Beste Schildersbedrijf van Nederland zit in Goes Beste Schildersbedrijf van Nederland zit in Goes Beste Schildersbedrijf van Nederland zit in Goes Beste Schildersbedrijf van Nederland zit in Goes

Onlangs werd tijdens een feestelijke bijeenkomst in Vught de felbegeerde gouden AF KTO-Award 2013 uitgereikt aan Baaijens Schilders- en Afwerkingsbedrijf uit Goes. Het AF-erkende bedrijf behaalde in het klanttevredenheidsonderzoek  van de AF Erkenningsregeling (onderdeel van OnderhoudNL) de hoogste waardering in de categorie Schilder/Glaszetter/Behanger, een 9.4.

 

Sinds 2009 maken AF-erkende schilders-, onderhouds- en glaszetbedrijven gebruik van de gratis online klantentevredenheidsmeting. Met deze resultaten kunnen de bedrijven hun kwaliteit en service nog verder verbeteren. Jaarlijks wordt bekeken welke bedrijven in hun regio de hoogste score behalen en worden de winnaars via een feestelijke prijsuitreiking in het zonnetje gezet.

Als tevreden klant feliciteren wij Baaijens Schilders- en Afwerkingsbedrijf!