Activeer uw inschrijving Activeer uw inschrijving Activeer uw inschrijving

Woningzoekenden hebben nog tot en met zaterdag 10 september de mogelijkheid om hun inschrijving in Zuidwestwonen te activeren. Wordt de inschrijving niet geactiveerd? Dan verliest men de inschrijving inclusief opgebouwde punten.

 

Hoe kan ik mijn inschrijving activeren?
Begin juli hebben wij uw inloggegevens per post toegestuurd. Om uw inschrijving te activeren logt u in op www.zuidwestwonen.nl en doorloopt u alle stappen. Bij de brief waarin het wachtwoord staat hebben wij een stappenplan bijgevoegd. Hierin leggen we u uit hoe u gemakkelijk en snel uw inschrijving activeert. Het activeren van uw inschrijving is gratis en duurt ongeveer 10 - 15 minuten.

Ik ben mijn gebruikersnaam en/of wachtwoord kwijt, wat nu?
Ga naar de website van Zuidwestwonen en klik rechtsboven op 'Inloggen' > 'Gebruikersnaam vergeten'.  Vul hier uw e-mailadres in en klik op 'versturen'. U ontvangt uw gebruikersnaam per mail. Met deze gebruikersnaam kunt u vervolgens via 'Inloggen'> 'Wachtwoord vergeten' uw wachtwoord opvragen.

Heeft u vragen over uw inschrijving?
Kijk dan op de website van Zuidwestwonen. Hier vindt u een overzicht met de spelregels, meest gestelde vragen en een filmpje met uitleg over het gebruik van de website. Ook kunt u chatten of een e-mail sturen naar info@zuidwestwonen.nl. Daarnaast zijn medewerkers van Zuidwestwonen iedere werkdag tussen 08.30 – 12.30 uur telefonisch bereikbaar via: (0900) 0575 (10ct p/m).