Actie ‘RWS zet huurders in het zonnetje’ Actie ‘RWS zet huurders in het zonnetje’ Actie ‘RWS zet huurders in het zonnetje’ Actie ‘RWS zet huurders in het zonnetje’ Actie ‘RWS zet huurders in het zonnetje’ Actie ‘RWS zet huurders in het zonnetje’ Actie ‘RWS zet huurders in het zonnetje’

Kent u iemand die altijd klaar staat voor anderen? Die bijvoorbeeld een pannetje soep brengt als zijn of haar buurman ziek is? Die ouderen helpt met de boodschappen? Of die andere bijzondere initiatieven neemt om mensen uit de buurt te helpen? RWS partner in wonen is op zoek naar 30 personen die iets betekenen voor de mensen om ze heen. Waarom? Om ze in het zonnetje te zetten.

 

In 2014 bestaat RWS 30 jaar, dat is voor de corporatie een reden om iets bijzonders te doen voor bijzondere mensen. “Als woningcorporatie doen we meer dan alleen het verhuren van huizen”, vertelt Henry de Miranda, manager Wonen bij RWS. “We willen de hele buurt vooruit helpen, zodat onze huurders in een fijne leefomgeving wonen. Mensen die iets bijzonders doen voor hun buurt, dragen daar ook een steentje aan bij.”

Zelf te bescheiden
“Natuurlijk kennen we onder onze huurders zelf ook wel bijzondere mensen”, vervolgt De Miranda. “Maar we willen juist van de mensen uit de buurt weten wie zij in het zonnetje willen zetten. Ik denk dat er heel veel van dit soort mensen zijn, maar dat ze zelf te bescheiden zijn om zich aan.” In december worden de personen die worden aangedragen in het zonnetje gezet door RWS. Op welke manier, dat willen ze nog niet verklappen.

Criteria
Natuurlijk moet de persoon die opgegeven wordt iets bijzonders betekenen voor zijn of haar omgeving. Verder is er maar één criterium: de persoon die opgegeven wordt óf degene die hem of haar opgeeft moet klant zijn bij RWS.

Wie zet u in het zonnetje?
Kent u iemand die voldoet aan bovenstaande omschrijving? Stuur dan voor 17 november een e-mail naar info@rwsgoes.nl en vermeld daarin:

  • De naam, het adres en de gezinssituatie van degene die u opgeeft.
  • Bij voorkeur ook het telefoonnummer en e-mailadres van deze persoon. 
  • Uw naam, adres en telefoonnummer.
  • De reden waarom u deze persoon opgeeft.