Aanpassing appartement Weidezicht Goes Zeeuwse Huiskamer van start Aanpassing appartement Weidezicht Goes Zeeuwse Huiskamer van start Aanpassing appartement Weidezicht Goes Zeeuwse Huiskamer van start Aanpassing appartement Weidezicht Goes Zeeuwse Huiskamer van start Aanpassing appartement Weidezicht Goes Zeeuwse Huiskamer van start Aanpassing appartement Weidezicht Goes Zeeuwse Huiskamer van start Aanpassing appartement Weidezicht Goes Zeeuwse Huiskamer van start Aanpassing appartement Weidezicht Goes Zeeuwse Huiskamer van start

De aanpassing van appartement Weidezicht van de Zeeuwse Huiskamer is 5 mei van start gegaan. De partners van het deelproject op de Bevelanden pakken het seniorenappartement in de flat Weidezicht in de wijk Goes Zuid gezamenlijk aan.

 

Het appartement wordt geschikt gemaakt om hier de komende tijd meerdere mensen te huisvesten die deelnemen aan de Zeeuwse Huiskamer. In dit project staan de vragen van de bewoners centraal. Door proefbewoning hopen de partners zicht te krijgen op de vragen en behoeften van verschillende doelgroepen en hun netwerk. Op basis van die vragen en behoeften wordt vervolgens door de betrokken partijen gekeken hoe de bewoners ondersteund kunnen worden.

De Zeeuwse Huiskamer

De Zeeuwse Huiskamer ondersteunt Zeeuwse organisaties en Zeeuwen om gezamenlijk antwoorden te formuleren op urgente vragen over wonen, zorg en welzijn. De Zeeuwse Huiskamer is een project en een fysieke plaats waar innovaties, experimenten en verschillende belangengroepen samenkomen. Onderzoek en experiment vindt plaats op drie verschillende locaties (huiskamers): Résidence Oud-Bommenede in Zonnemaire, De Veste in Terneuzen en Weidezicht in Goes. In deze Zeeuwse Huiskamers brengen bewoners en ervaringsdeskundigen (toekomstige) behoeften in beeld en ontwikkelen bedrijven, overheden, welzijns-, zorg-, en kennisinstellingen innovatieve oplossingen en samenwerkingsverbanden.

Partners de Zeeuwse Huiskamer

RWS   partner in wonen, Clavis, Curamus, DELTA NV, Economische Impuls Zeeland, Gemeente Goes, HZ University of Applied Sciences, IZZ, Résidence Oud Bommenede, SPAZ, SVRZ en ZorgSaam. Het project wordt ook mogelijk gemaakt door: Provicie Zeeland.

Partners de Zeeuwse Huiskamer in Goes

RWS partner in wonen, DELTA NV, Gemeente Goes, SPAZ en SVRZ.


Kijk voor meer informatie op: www.dezeeuwsehuiskamer.nl