5 keer 1 minuut gratis winkelen verloot 5 keer 1 minuut gratis winkelen verloot 5 keer 1 minuut gratis winkelen verloot 5 keer 1 minuut gratis winkelen verloot 5 keer 1 minuut gratis winkelen verloot 5 keer 1 minuut gratis winkelen verloot 5 keer 1 minuut gratis winkelen verloot

Op 6 juni jongstleden is de nieuwe website van RWS partner in wonen in de lucht gegaan. Een frisse en heldere website met meer mogelijkheden dan ooit te voren. Zo staat wekelijks het woningaanbod op de website, en kunnen woningzoekenden vanuit de website reageren op woningen. Ook kunnen klanten zelf hun gegevens controleren en aanpassen.

 

Om klanten te verleiden de website te bezoeken en hun gegevens te actualiseren, werd vijf keer een minuut gratis winkelen verloot. De vijf winnaars waren blij verrast toen ze werden gebeld met de mededeling dat ze gewonnen hadden. Eén van de vijf kon het nauwelijks geloven: ‘Ik win nooit wat!’.

Op 19 juli was het zover! In de vooravond werden de vijf gelukkigen en hun families verwelkomd bij de ingang van de Agrimarkt. Nadat het startschot was gelost, begon de wedren naar de juiste gang. En dat een minuut gratis winkelen vermoeiend is, was duidelijk. Hijgend van het rennen en de spanning moest iedereen op adem komen, alvorens naar de kassa te gaan om af te rekenen zonder te betalen!