13 april inloopavond Stadspolder Kortgene 13 april inloopavond Stadspolder Kortgene 13 april inloopavond Stadspolder Kortgene 13 april inloopavond Stadspolder Kortgene 13 april inloopavond Stadspolder Kortgene

Woensdag 13 april van 19.30 tot 21.30 uur wordt er door Marsaki, RWS en gemeente Noord-Beveland een inloopavond georganiseerd over de bouw en de invulling van het Multifunctionele centrum in de Stadspolder te Kortgene (vrije inlopen). De avond vindt plaats in dorpshuis De Pompweie in Kortgene.

 

Naast de bouw van de multifunctionele accommodatie (mfa), wordt door ontwikkelaars Bogor Projectontwikkeling en Bouwbedrijf Fraanje een aanvullende ontwikkeling getoond. Deze partijen hebben met Roos Ros Architecten een kleinschalig luxe appartementencomplex ontworpen, aanvullend op de mfa. Er worden 10 appartementen en 2 penthouses te koop aangeboden met een fraaie buitenruimte en royaal uitzicht. Tijdens de informatieavond zijn er brochures beschikbaar en worden bezoekers in de gelegenheid gesteld in te schrijven op een koopappartement of penthouse (voor meer info: www.depolderkortgene.nl).

Er is informatie over het bouwproces, de buitenruimte rondom de centrumvoorziening, de multifunctionele accommodatie met al haar voorzieningen, de bovenliggende appartementen, het losse appartementengebouw en alle andere activiteiten in de Stadspolder.


Boven de mfa worden door RWS huurappartementen aangeboden voor senioren. Daarnaast zullen er diverse voorzieningen in de nieuwe ontwikkeling komen. De school, de kinderopvang, het nieuwe dorpshuis, de huisartsenpraktijk en het zorgsteunpunt vormen allen een onderdeel van deze unieke ontwikkeling voor Kortgene. Jong en oud zullen in de nabije toekomst de weg naar de mfa weten te vinden. Geïnteresseerden in appartementen (koop en huur), woningen, betrokkenen, belanghebbers, kortom iedereen is van harte uitgenodigd om deze avond langs te komen.