Kamperland

In Kamperland is 20% van de woningen eigendom van RWS partner in wonen. Onze toekomstvisie is dat we goede en betaalbare woningen voor alle doelgroepen blijven aanbieden.

 

Lees hieronder de plannen die wij per straat hebben. Staat uw straat er niet tussen? Dan hebben wij geen ingrijpende plannen voor uw woning.

Nieuwstraat
In 2018 worden er in de Nieuwstraat in Kamperland een aantal levensloopbestendige woningen opgeleverd. Deze woningen komen op de plaats waar nu 13 Woonzorg-woningen staan. De nieuwbouwwoningen hebben een volledig woonprogramma op de begane grond.

Aan de bewoners van een ander deel van de woningen in de Nieuwstraat bieden we een maatwerkpakket aan. De huurder kiest dan zelf voor welke extra woonaanpassing hij wil betalen. Het maatwerkpakket wordt in 2015 samen met huurders opgesteld.  

Jacobastraat, Heer Janszstraat, Spieringstraat
In de Jacobastraat, Heer Janszstraat en Spieringstraat gaan we huurwoningen aan de huurder te koop aanbieden. In totaal gaat het om vijf woningen. Als de huurder de woning niet wil of kan kopen verandert er niets voor de huidige huurder. De betreffende huurders ontvangen bericht zodra de woning officieel te koop wordt aangeboden.