Colijnsplaat

In Colijnsplaat is 23% van de woningen eigendom van RWS partner in wonen. Onze toekomstvisie is dat we inspelen op de vergrijzing, vernieuwing van ons woningbezit en passende huurprijzen voor de doelgroep.

 

Lees hieronder de plannen die wij per straat hebben. Staat uw straat er niet tussen? Dan hebben wij geen ingrijpende plannen voor uw woning.

Rozenstraat
In 2015 starten we met een onderzoek naar het geschikt maken voor wonen en zorg in het appartementencomplex in de Rozenstraat. We willen hiermee aansluiten op de dienstverlening en het woonaanbod van Cleijenborch.

Meidoornstraat, Zonnebloemstraat (kant van Cleijenborch)
In de Meidoornstraat en Zonnebloemstraat gaan we acht levensloopbestendige woningen bouwen. De verwachte oplevering van de nieuwbouwwoningen is 2018. De levensloopbestendige woningen komen op de plaats waar nu veertien voormalige Woonzorg-woningen staan.

Meidoornstraat, Zonnebloemstraat (kant van Rozenstraat)
In de Meidoornstraat en Zonnebloemstraat worden in 2015 twaalf woningen opgenomen in het onderhoudsprogramma. Daarnaast komen deze bewoners in aanmerking voor het maatwerkpakket. De huurder kiest dan zelf voor welke extra woonaanpassingen hij wil betalen. Het maatwerkpakket wordt in 2015 samen met huurders opgesteld.  

Ribestraat, Dr. Maasstraat
In de Ribestraat en Dr. Maasstraat gaan we huurwoningen aan de huurder te koop aanbieden. In totaal gaat het om vier woningen. Als de huurder de woning niet wil of kan kopen verandert er niets voor de huidige huurder. De betreffende huurders ontvangen bericht zodra de woning officieel te koop wordt aangeboden.