Klantenpanel

RWS wil graag weten wat er bij huurders en woningzoekenden leeft. Daarom organiseren we klantenpanels. Enkele keren per jaar vragen we de panelleden naar hun mening. Wij gebruiken de adviezen van het panel om u nog beter van dienst te zijn. Het thema voor 2017 is wijkgericht werken.

Heeft u wel eens contact opgenomen met een wijkbeheerder? Wat is uw beeld bij wat een wijkbeheerder doet? Wat zou een wijkbeheerder volgens u moeten doen? Vindt u het belangrijk dat een wijkbeheerder zichtbaar is in de wijk? Wij gaan er graag over in gesprek met onze klanten. Want we vinden dat het altijd beter kan.

Deelnemen aan een klantenpanel?
Iedereen die bij ons een woning huurt kan deelnemen aan onze klantenpanels. De panels komen tweemaal per jaar (in oktober en november) bij elkaar om over diverse onderwerpen te discussiëren.

Wilt u meedenken met ons klantenpanel?
Meld u dan aan door een e-mail te sturen naar info@rwsgoes.nl. Vermeld daarin uw naam, adres, leeftijd. Nadat wij uw aanmelding hebben ontvangen, sturen wij u een bevestigingsmail met daarin meer informatie over de klantenpanels.